- Autor: kazrei
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 30.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 420 |
Mrkev | 300 |
Celer - bulva | 114 |
Petržel - kořen | 66 |
Fenykl | 84 |
Cibule | 266 |
Oleje (všechny druhy) | 13 |
Voda | 3000 |
Bohatý bujón zeleninový (Knorr) | 10 |
Moravské uzené | 331 |
Vejce celá průměr | 55 |
Žloutek | 20 |
Česnek | 31 |
Dochucovadla:
sul pepr kmin bujon
Energetická hodnota celkem: 8192 kJ
Bílkoviny (g): 125,
Tuky (g): 88,
Sacharidy (g): 162,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 59,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 273 kJ
Bílkoviny (g): 4.2, Tuky (g): 2.9, Sacharidy (g): 5.4, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.